Upratovacie služby

Spoľahlivosť a efektivita v
upratovaní kancelárskych priestorov priemyselnom čistení čistení okien a podláh

spokojných zákazníkov
0 +
m2 vyčistených priestorov
0 tisíc
rokov na trhu
0 +

MO Group, s.r.o.

Našou misiou je poskytovať vynikajúce služby v oblasti pravidelného upratovania, priemyselného čistenia a špeciálnych prác, zahrňujúc čistenie kancelárskych priestorov, obchodných centier, výrobných závodov, zdravotníckych zariadení atď.

Naše služby sú založené na zásadách vysokej kvality, spoľahlivosti a zodpovednosti, čo potvrdzujú aj získané certifikáty ISO a SAFM. Dovoľte nám ukázať vám rozdiel, ktorý prináša MO Group a objavte, ako môžeme prispieť k lepšej efektivite a čistote vášho pracovného či súkromného prostredia.

Prečo si vybrať nás

Čistota, ktorá presahuje očakávania

S viac ako 15 rokmi skúseností a radom medzinárodných certifikátov, ako sú STN EN ISO 9001:2016,  STN EN ISO 14001:2016 a STN ISO 45001:2019 zaručujeme vysoký štandard služieb, prispôsobený vašim potrebám. 

Naša flexibilita a inovatívne riešenia, kombinované s modernými technológiami a ekológiou, nám umožňujú efektívne riešiť aj tie najnáročnejšie požiadavky našich klientov. Od malých priestorov až po veľké priemyselné objekty – MO Group, s.r.o. je tu, aby vám poskytla čistotu, poriadok a zdravé prostredie.

Čo ponúkame

  • Pravidelné upratovanie

    Udržujeme vaše kancelárske priestory a domácnosti čisté a pohodlné s pravidelnými a dôslednými upratovacími službami.

  • Priemyselné čistenie

    Špecializujeme sa na komplexné čistiace riešenia pre priemyselné objekty, zaisťujúce bezpečnosť a čistotu vo výrobných prostrediach.

  • Výškové a horolezecké čistiace práce

    Poskytujeme profesionálne čistenie okien aj v náročných výškach s použitím bezpečnej a efektívnej horolezeckej techniky.

  • Špeciálne čistenie podláh

    Ponúkame špecializované služby čistenia podláh, odstraňovanie žuvačiek, tepovanie kobercov, čistenie eskalátorov a odstraňovanie grafitov. Zabezpečenie ošetrenia, ktoré obnovujú a chránia vaše podlahové povrchy.

  • Údržba exteriéru

    Zabezpečujeme kompletné služby udržiavania a starostlivosti o exteriérovú a interiérovú zeleň a spevnené plochy – zimná a letná údržba ciest a chodníkov, čím prispievame k vytváraniu príjemného, bezpečného a zdravého prostredia.

  • Hygienický servis

    Hygienický servis zabezpečujeme na mieru zákazníkovi, vrátane dodávky hygienického materiálu, čistiacich prostriedkov, vstupných rohoží, montáž zásobníkov a dávkovačov vrátane ich servisu.

Novinky